Ser nyhetsbrevet konstigt ut i din e-postklient, klicka här.

Till hemsidan | Skicka vidare | Prenumerera | Avprenumerera
Bröllopsresan...

Först vill jag passa på och tacka för alla gratulationer som vi har fått! Det värmer otroligt mycket att så många har sagt "Grattis" och önskat oss lycka till!
Stort TACK från både min man och mig!!!

I förra brevet lovade jag att berätta lite om vår bröllopsresa och här kommer en förkortad variant på fyra nätter i New York och nio nätter på Aruba!

Efter 1.5 års planerande och sparande så fick vi ihop till vår bröllopsresa!
Och vilken resa det blev...

Vet inte om jag har varit iväg i hela 2 veckor från hotellet förut men nu blev det så! Vi har gått o gått, varit på musikal, njutit av värmen, t.o.m. en badkruka som jag har badat i havet, testat nya matställen...

Jag har helt enkelt haft två underbart härliga veckor tillsammans med min man!

 
New York...

Vilken fantastisk stad! Började med en vådlig taxifärd från flygplatsen till hotellet som tog en dryg timme, å den timmen kommer vi sent att glömma! Mamma Mia!

Under de tre dagar som vi var där hann vi bland annat med att gå på "American Museum of Natural History", äta en massa god mat, vi såg musikalen "The Jersey Boys", promenerade en tidig morgon i Central Park...

 
Aruba...

Vilket underbart ställe! Fanns det någon chans så hade vi åkt tillbaka med en gång! Till och med jag som egentligen inte gillar värmen - de ni!

Vi var där i nio dygn och utnyttjade varje minut till att ta det lugnt! Vi bodde på ett helt fantastiskt hotell med åtta rum, hotellchefen kom och hämtade oss på flygplatsen, han körde oss till stränderna på förmiddagarna, han fixade bordsbeställning om vi önskade...

 
Quiz...

Vilken Final-Quiz vi hade på hotellet den 29 november!

Det blev fullbokat, vi hade väntelista och folk ringde och frågade om de kunde få en "ståplats" för att få vara med...

Det hade jag aldrig trott när vi började med våra Quiz-kvällar för ett år sedan - verkligen jättekul!

Vi får nog fortsätta med Quiz-kvällarna till våren igen tror jag...

 


Önskar alla en riktigt härlig vit julhelg med många goda tankar, härliga stunder, mycket omtanke med släkten och goda vänner!

/Mrs Boss

 
Boka ditt hotell hos oss
Hotel Örgryte | Danska Vägen 70 | 416 59 Göteborg | Tel 031-707 89 00 | Fax 031-707 89 99 info@hotelorgryte.se