Framsteg - för bättre beslut Om ditt nyhetsbrev ser konstigt ut i din e-postklient, klicka här.

Hemsida | Tipsa en vän | Prenumerera | Avsluta prenumeration
GILLA OSS PÅ
FÖLJ OSS PÅ
FÖLJ OSS PÅ
7 av 10 anställda i Sverige vill arbeta mer mobilt. Det visar en undersökning från Citrix*. De främsta anledningarna till att vi vill arbeta mer mobilt är att det ger ökad produktivitet, mer flexibilitet, lättare att kombinera arbete och privatliv och dessutom ger det kortare restider.

Anmäl dig här
Framsteg bjuder in till ett webbseminarium där vi under 1 timme kommer gå igenom hur ett mobilt Maximo kan ger er ökad produktivitet, mer flexibelt arbete och därmed bli en attraktivare arbetsplats.

Vi kommer berätta hur ni kan spara tid genom att effektivisera ert underhållsarbete och följa upp era arbetsorders och FU-aktiviteter på ett enklare sätt.

Tekniken som finns idag gör det inte bara möjligt att minska pappershanteringen och minimera administrationen i alla led ända ut till tekniker och montörer, utan gör det på ett sätt som alla tjänar på. Genom att digitalisera pappershanteringen, tidrapporteringen och dokumenthanteringen får man en optimal effektivitet, kontroll och spårbarhet. Man får besparingar i tid och pengar, ett optimalt kassaflöde samt nöjda kunder och nöjd personal. Med den mobila klienten får du ett enkelt och naturligt sätt att rapportera dina arbeten och har samtidigt tillgång till information som tidigare bara fanns i datorerna på kontoret.

Några av fördelarna med att använda
Maximo mobilt är:


- Minskad pappershantering
Då all hantering av arbetsorder, tidrapporter, protokoll och checklistor mm sker digitalt så minskas pappershanteringen.

- Få bort onödigt dubbelarbete
Genom att använda mobila lösningar i alla led försvinner onödigt dubbelarbete med att skriva samma uppgifter flera gånger, som arbetsorder, tidrapportering m.m. Rapporteringen kan i flera fall dessutom förvandlas till debiterbar tid när de utförs på plats hos kund.

-Ökat kassaflöde
Tiden från rapport till faktura minskas.

-Ökad tillgång till information
Enkelt och var man än befinner sig kan man få tillgång till olika dokument, status på AO, prislistor, ritningar, historik, m.m. Vilket ger mer korrekta uppgifter på rapporterna.

-Bättre kontroll
Med all verksamhetsinformation samlat på ett ställe får man en bättre överblick av situationen.


*Undersökningen “Workplace of the Future“ är gjord bland 1 900 tjänstemän jämnt fördelade bland 19 länder.


Anmäl dig här
Framsteg - för bättre beslut
Webb: www.framsteg.com | Tel: 010-333 30 00 | Email: info@framsteg.com