Framsteg - för bättre beslut Om ditt nyhetsbrev ser konstigt ut i din e-postklient, klicka här.

Läs mer om Framsteg och Framstegsdagen här
Hemsida | Tipsa en vän | Prenumerera | Avsluta prenumeration
Gilla oss på Följ oss på Följ oss på
Save the Date - Framstegsdagen 2013
Anmäl dig här!

Det känns otroligt inspirerande att försöka överträffa förra årets succé.

Detta event anordnas varje år som en heldagskonferens för våra kunder, potentiella kunder och andra tongivande intressenter inom svenskt näringsliv. Fokus för denna dag är att skapa en mötesplats med inspirerande talare för alla som använder eller har intresse av beslutsstöd och systemstöd för service & underhåll.

Mer detaljer kring agendan kommer inom kort men vi kan redan nu avslöja några av talarna:

- Coor Service Management
- Handelsbanken
- Sveriges Kommuner och Landsting.
- Världsberömda BI-gurun Donald Farmer från QlikTech, USA


Bokningen är öppen redan nu så passa på att anmäla dig medans det fortfarande finns platser kvar.

Du och dina kollegor är varmt välkomna. Vi erbjuder en spännande agenda med intressanta och färska kundcase och heta diskussioner i våra paneldebatter, mingel med branschkollegor garanterar att du får insikt och kunskap samt värdefulla kontakter med dig hem. Våra partners är på plats och berättar hur du kan maximera affärsnyttan.

Som avslutning på en trevlig dag vill vi gärna bjuda er som har möjlighet att stanna på god mat, underhållning och tillfälle att knyta ytterligare kontakter med andra branschkollegor.

Vi hoppas vi får se dig där!


Om Framsteg
Läs mer om Framsteg

Vi på Framsteg är experter på business discovery och service-/underhållssystem. Vi skräddarsyr helhetslösningar utifrån kundens behov – från förstudie och utveckling till implementering och förvaltning. Framsteg har sedan år 2000 hjälpt företag att fatta bättre och snabbare beslut tack vare mer välgrundade beslutsunderlag. Vi ser till att data och information omvandlas till användbar kunskap som ger företaget konkurrensfördelar. Därav vår slogan ”Framsteg – för bättre beslut”.

Framsteg är partner med IBM, QlikTech och QlickPlanner, och vi har implementerat produkterna QlikView och Maximo till hundratals företag och organisationer i Norden.


Läs mer om QlikView
Läs mer om IBM Maximo
Om QlikView

QlikView revolutionerar beslutsstödsmarknaden genom att ge användarna helt fria händer att analysera information på exakt det sätt som motsvarar deras behov. Genom att hålla extremt stora datamängder i datorns internminne, i kombination med unik och patenterade teknik för associativ analys, ger QlikView enkel och snabb analys med obegränsade möjligheter. QlikView används i företagslösningar och passar allt ifrån en användare till stora globala bolag.

Framsteg är störst i Norden på QlikView. Vi är en av QlikTechs utvalda elitpartners, vilket innebär att vi är certifierade, utbildade och tar totalansvar för kunden.


Om IBM Maximo


Maximo Asset Management är ett marknadsledande system för IT-, service- och underhållsverksamhet.
Maximo innehåller som standard funktionalitet för planerat- och förebyggande underhåll, inköp, avtal, service management.
Dessutom finns beprövade integrationsmetoder mot de flesta större affärssystem på marknaden vilket ger ett sömlöst flöde av information genom alla nivåer på företaget. Maximo tillhör IBM´s Tivoliplattform.

Framsteg är IBM Advanced Business Partner och auktoriserad återförsäljare av Maximo Asset Mangement.


Frågor eller kommentarer? Hör gärna av dig till oss! Tipsa en kollega om våra inbjudningar och nyhetsbrev högst upp i detta mejl. Du får detta mejl då du varit i kontakt med oss vid något tillfälle. För att avsluta prenumeration klicka högst upp i mejlet.

Framsteg - för bättre beslut
Webb: www.framsteg.com | Tel: 010-333 30 00 | Email: info@framsteg.com