Ser nyhetsbrevet konstigt ut i din e-postklient, klicka här.

Till hemsidan | Skicka vidare | Prenumerera | Avprenumerera
Höst !?!

Min man älskar verkligen värme och sol så jag föll för övertalningen om en resa till varmare ort i slutet av augusti. Vi tog med oss mina två yngsta söner och åkte till Rhodos en vecka. Om ni tittar riktigt noga så syns mannen på bilden bredvid...

Vet inte om jag kan kalla det för semester när man tar med sig en 17-åring och en 15-åring... Ena sekunden är allt jättebra, nästa sekunden så har man fördärvat deras liv genom att säga "fel" svar eller inte säga något alls... Phew!

 


När jag åker iväg så är jag nog lite "miljöskadad". Att komma till andra hotell är otroligt spännande, roligt och intressant. Jag tittar på hur andra har löst olika saker både bland personal och själva byggnaden och dess innehåll.

Ibland har jag lite mer tålamod med servicen då jag själv vet att det ibland kan köra ihop sig, medan andra gånger så är jag både kritisk och nitisk...

Men jag tror att jag är en ganska så snäll gäst - i alla fall hoppas jag det!

 
Quiz på hotellet...

En vardagskväll i månaden försöker vi ha quiz på hotellet. Hade egentligen tänkt att ta en paus i höst men det var så många som ringde och frågade när vi skulle starta upp quiz'en igen så jag fick tänka om. Så nu har vi tre kvällar i höst framför oss med en massa luriga frågor som ska finna svar.

Ta med dig några vänner och kom hit en quizkväll och klura ut vad jag vill ha för svar! Alla är varmt välkomna att vara med men jag skulle rekommendera att ringa innan och boka bord då det kan bli mycket folk!

 
Vinnaren är korad!

Sommarbildstävlingen är avgjord och denna bild vann första priset i vår Facebooktävling. Priset var en gratis weekend på Hotel Örgryte och jag hoppas att Janina kommer och hälsar på oss snart och njuter av att komma hemifrån en helg, sova gott och njuta av hotellfrukosten på morgonen!

Stort grattis!

 


Önskar er alla en riktigt härlig vecka och jag hoppas att få se er snart hos oss på Hotel Örgryte igen!

/Mrs. Boss...

P.S.
Vi har många fina erbjudanden i höst, ta gärna en titt och hör av er till oss om det är något vi kan hjälpa till med!

 
Boka ditt hotell hos oss
Hotel Örgryte | Danska Vägen 70 | 416 59 Göteborg | Tel 031-707 89 00 | Fax 031-707 89 99 info@hotelorgryte.se