Ser nyhetsbrevet konstigt ut i din e-postklient, klicka här.

Till hemsidan | Skicka vidare | Prenumerera | Avprenumerera
Välkomna tillbaka!

Vilken månad vi har haft!
Det har varit en massa bra och även lite mindre bra saker som har passerat - det är väl så som livet brukar vara? Så länge man fokuserar på det "braiga" så är det okej!

Jag har fyra söner och två av dem har mått lite si & så tyvärr, men med lite"medusin"och vila fixar man det mesta! Eller som en annan mamma och jag brukade fråga våra barn när de var små - Alvedon eller amputera?
Svaret blev alltid "Alvedon"...

Vi hade fullt på hotellet när Bruce Springsteen var i sta'n. Jag tycker det är så otroligt roligt när det är full fart på hotellet och jag springer runt och försöker pussla ihop allt. Fantastiskt kul! Då trivs jag som bäst.

Nu är varken mannen eller jag någon större fan av Bruce Springsteen men vi lyckades få tag på biljetter till lördagens konsert och gick dit. Vilken konsert det var! Så imponerad av att han sjunger och spelar i nästan 4 timmar, vilket blir drygt 30 låtar i ett sträck - själv kan jag knappt komma ihåg en endaste låt utantill... Hmmm...

Om ni inte har läst om hur hotellet startade så klicka gärna på länken här nedan och läs om min lilla farmor!

 
Vår nya engelska hemsida...

Nu har vi lyckats få ut vår hemsida även på engelska. Ta gärna en titt och hör av dig till mig vad ni tycker!

 
Sommarbildstävlingen...

Så många otroligt fina bilder vi hittills har fått in på vår sommarbildstävling. Ta gärna en titt och passa på att rösta! Vi drar en vinnare (eller två) även bland de som har röstat på bidragen och den bild som har flest röster den 31 augusti vinner en weekend hos oss.

 


Varma sensommarhälsningar från ett härligt soligt Göteborg!

/Mrs Boss...

P.S.
Den första som hittar ett fel (typ stavfel, fellänkning) på vår nya svenska och engelska hemsida delar jag ut en gratis övernattning till... Maila "felet" till mig på lena@hotelorgryte.se.

 
Boka ditt hotell hos oss
Hotel Örgryte | Danska Vägen 70 | 416 59 Göteborg | Tel 031-707 89 00 | Fax 031-707 89 99 info@hotelorgryte.se