Ser nyhetsbrevet konstigt ut i din e-postklient, klicka här.

Till hemsidan | Skicka vidare | Prenumerera | Avprenumerera
ZOO...

Man skulle nästa kunna tro att vi har öppnat ett Zoo på hotellet ibland. Att vi har fyrfota vänner som hotellgäster är inte ovanligt. Både hundar och katter är ofta hos oss och i sommar hade vi även en hamster som hade beställt rum!

Men ibland tittar det in några mer ovanliga gäster som inte hittar ut lika lätt som dom hittar in. Vi har haft både fåglar och ekorrar som vi med några gästers hjälp fick motat ut. En dag hade vi fått in en igelkott som hade knött in sig under elementet. Så fort vi försökte ta ut den därifrån så satt den bara fast ännu bättre. Men sonen tog en gammal badrumsmatta som han höll om den med, lirkade loss den och bar ut den i trädgården på baksidan.

 
Landet...

När jag föddes köpte mor & far ett litet landställe knappt 4 mil utanför Göteborg där min bror och jag har vuxit upp på somrarna. Både familjen och landstället har vuxit lite under dessa åren och numera har vi tre små hus där ute. Ett till mor & far, ett till min bror med familj och ett till oss. Det tar bara en halvtimma att köra in till jobbet och så tidigt som jag kör så brukar det inte vara några stora köer direkt...

Här är en liten bild från när jag kör till jobbet en morgon. Tycker det är rätt läckert med solen som lyser på de dimbeslöjade ängarna...

 
Barnvakt...

Japp, vi fick vara "barnvakt" till vår vakthund i sommar. Om ni tittar riktigt ordentligt så ser ni vakthunden bredvid min man... Det blev årets första (och sista?) dopp på landet en ljuvlig kväll i somras.

 
Mrs Boss erbjudande...

Nu är det dags att tänka på att beställa rum inför hösten!

Ring och beställ rum hos oss i höst och uppge "Mrs Boss" så får ni bo 2 nätter men betalar endast för 1 natt!

(gäller endast nybokningar och ordinarie priser)

 


Önskar alla en underbart härlig sensommar med massor av värme & mysiga stunder med nära & kära!

/Mrs Boss

 
Boka ditt hotell hos oss
Hotel Örgryte | Danska Vägen 70 | 416 59 Göteborg | Tel 031-707 89 00 | Fax 031-707 89 99 info@hotelorgryte.se