Ser nyhetsbrevet konstigt ut i din e-postklient, klicka här.

Till hemsidan | Skicka vidare | Prenumerera | Avprenumerera
Mässor i Januari

Som vanligt kickstartar Svenska Mässan året med flera stora mässor i Januari! Nu är det Automässan på onsdag den 15e, föjld av Bröllopsmässan och därefter MC-Mässan. Missa inte din chans att nå ut till tusentals människor eller kom bara för att kolla läget och hitta nya spännande produkter och tjänster.

 
P3 Guld

Den 18e Januari intar P3 Guld-galan Scandinavium och uppträder gör storartister som Laleh, Mando Diao, och Melissa Horn, men även spännande nykomlingar som Panda da Panda och Elliphant. Nio prestigefyllda priser ska delas ut och efter galan fungerarar biljetten även som inträde till efterfesten på Trädgårn.

 
Göteborg International Film Festival

För 37:e gången ordnas Nordens ledande filmfestival i Göteborg. Med ett väldigt brett filmutbud innehållande mycket film som annars aldrig når ut till publiken och massor av seminarier är detta ett måste -en årlig tradition för alla filmälskare.

 
Gott Nytt År!

En sista påminnelse bara om att vi nu i Januari börjar med After Work och Afternoon Tea på fredagar respektive varannan söndag med start den 10:e Januari! Som vanligt har vi Quiz också, med start den 21:a Januari.

Vi har även en smått försenad Julklapp till alla våra vänner, nämligen helgpriser hela Januari, så passa på!

Vi hoppas att inom en snar framtid få hälsa er välkomna till Göteborg & Hotel Örgryte. För mer information om hotellet besök gärna vår hemsida eller ring oss på
031 - 707 89 00.

Hjärtligt Välkomna!

Med vänliga hälsningar
Familjen Hansson/Ringholm med personal

 
Boka ditt hotell hos oss
Hotel Örgryte | Danska Vägen 70 | 416 59 Göteborg | Tel 031-707 89 00 | Fax 031-707 89 99 info@hotelorgryte.se