Ser nyhetsbrevet konstigt ut i din e-postklient, klicka här.

Till hemsidan | Skicka vidare | Prenumerera | Avprenumerera
December i Göteborg

För många är December en stressig månad full av måsten och stress. Det är lätt att tappa bort julkänslan mitt i allt jäktande. Varje December smyckas hela vår stad till tänderna i juleljus och fina marknader, klicka på länken för mer info.

Missa inte heller att nu på Lördag den 7e December spelar allas vår Håkan Hellström på Scandinavium. Efter en rad hyllade spelningar låter det som Göteborgssonen har växt upp och är på sin livs formtopp!

 
Nytt år - nya möjligheter!

Från och med Januari nästa år kommer vi börja med lite nya aktiviteter på hotellet.

Först ut är vår After Work med start Fredag den 10e Januari. Då kan ni njuta av månadens öl/vin/alkoholfritt inkl. buffe för ynka 39 kr Fredagar kl. 16-19. Kom in i värmen, lyssna på livemusik och umgås!

Vi kommer även ha Afternoon Tea varannan söndag med start den 12e Januari. Konceptet är nybakade scones, färskost, lemon curd, hemlagade småkakor och naturligtvis flera olika sorters goda teer. Precis vad vi alla behöver under årets lite ruggigare månader.

 
God Jul och Gott Nytt År!

Nu är vi inne på årets sista månad och ännu ett år lider mot sitt slut. Vi på Hotel Örgryte skulle vilja ta chansen redan nu att önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Detta för att som vanligt har hotellet stängt över Jul och Nyår, närmare bestämt från och med den 22:e December till den 1:a Januari.

Vi vill också tacka alla våra gäster och besökare för ett otroligt kul år och ser fram emot många många fler tillsammans med er!

 
Boka ditt hotell hos oss
Hotel Örgryte | Danska Vägen 70 | 416 59 Göteborg | Tel 031-707 89 00 | Fax 031-707 89 99 info@hotelorgryte.se