Om ditt nyhetsbrev ser konstigt ut i din e-postklient, klicka här.
komhem.nu | Skicka vidare | Prenumerera | Avprenumerera
En framtid på Åland eller ute i världen - eller både och...


Nu är det dags att säkra din plats till årets Sommarträff!

Sommarträffen är en helkväll med mingel, mat och många möjligheter. På plats möter du studiekompisar, arbetsgivare, landskapsregering och andra åländska samhällsaktörer.

I år vill vi lyfta fram det internationella Åland och de möjligheter som finns hos företag och organisationer som har Åland som bas men världen som arbetsfält.

Vår förhoppning är att både du som planerar att flytta hem till Åland och du som har boende i världen som framtidsplan ska ha en givande kväll.

ANMÄL DIG HÄR - OCH NU

Anmäl dig till Sommarträff 2015 via webbformuläret redan idag – eller senast den 6 augusti 2015

Arrangörer är Ålands landskapsregering i samarbete med Ålands näringsliv och Ams.
Sommarträffen är en årligen återkommande träff för unga studerande, landskapsregering, näringsliv och andra samhällsaktörer. Kvällen är öppen för alla oavsett studieinriktning.


Program torsdag 13 augusti 2015
Plats: Alandica kultur och kongress, Mariehamn

KL. 16.30-18 MÄSSA & MINGEL
Kvällen inleds med en drop in mässa och fritt mingel med olika åländska arbetsgivare.
Ta chansen att presentera dig och ta reda på mer om framtida jobbmöjligheter, exjobb eller praktikplatser.
På plats finns även representanter från organisationer och myndigheter som svarar på dina frågor kring validering, studiestöd, högskolepraktik och annat.

KL. 18-21.00 MAT MED PRAT
En salladsbuffé står uppdukad och du väljer mat och vilka ministrar, arbetsgivare, tjänstemän och studerande som du vill dela bord med. Först till kvarn. Under middagen blir det diskussioner, inspirerande tal och ett kvartsamtal med regeringen.

KL 21- EFTERSNACK
Eftersnack på Indigo för den som vill. Ålands näringsliv bjuder på ett glas bubbel.

På Sommarträffens facebook-sida kommer vi löpande att presentera årets talare samt de arbetsgivare som medverkar under mässminglet. Gilla gärna sidan så att du enkelt kan hålla dig uppdaterad om kvällens program.


Röster från Sommarträff 2014
"Superbra att få en insyn också i den privata sektorn och få möjligheten att veta mer om dem (och möjligheten för dem att lära känna mig)."

"Fantastisk möjlighet att få ha ministrarna för "oss själva" en hel kväll. Inte många ställen i världen man får den möjligheten."

"Andra gången jag besökte Sommarträffen, jag var väldigt positivt överraskad redan förra året och det var ännu bättre i år."

"Det var mycket intressant att få sitta med representanter från både det politiska hållet och näringslivet."

"Tack för en inspirerande kväll!"

"Inspirerande och bra. Variation av deltagare, många olika åsikter, tankar, erfarenheter med mera vilket bidrar till goda diskussioner och idéer mellan varandra."


Dela brevet:
Följ oss:
PB 2026, AX-22111 Mariehamn Tel: +358 18 25000 E-post: info@komhem.nu