Ser nyhetsbrevet konstigt ut i din e-postklient, klicka här.

Till hemsidan | Skicka vidare | Prenumerera | Avprenumerera
SENASTE NYTT FRÅN SWISSLOG:

- BERGENDAHLS FOOD – SÄKRAR EFFEKTIVITET OCH FRAMTIDA KAPACITET MED AUTOMATION

- INTERESSERAD AV MER INFORMATION OM BERGENDAHLS FOOD?

- SWISSLOG LEVERERAR YTTERLIGARE ETT AUTOSTORE-SYSTEM TILL MANOR

- UNIL EXPANDERAR MED AUTOMATISERAT TORR- OG FRYSLAGER

- ROBOTARNA GÖR INTÅG I LAGRET

 
Bergendahls Food – säkrar effektivitet och framtida kapacitet med automation

 
Interesserad av mer information om Bergendahls Food?
Titta gärna in på vår referenssida där du kan ladda ner en beskrivande Case Study över Bergendahls lösning. Den automatiserade lager- och distributionslösningen består av ett kombinerat plock- och pallager som ger en kostnadseffektiv lagerhantering för att tillgodose marknadens krav på ökat sortiment och leveranssäkerhet.
 
Swisslog levererar ytterligare ett AutoStore-system till Manor
För andra gången på två år har Schweiz ledande varuhuskedja Manor gett i uppdrag åt Swisslog att installera en Click&Pick-lösning. Ett automatiskt lager för lättgods (smådelslager) som bl a innehåller ett AutoStore-system kommer att installeras i Möhlin, Schweiz.
 
UNIL expanderar med nytt automatiserat torr- och fryslager
Läs om vår kund UNIL som har automatiserat sin distribution av importvaror på den norska marknaden. Som en del av lösningen har Swisslog designat en effektiv lösning med ergonomisk, modern och miljövänlig teknologi för hantering av frysvaror.
 
Robotarna gör intåg i lagret

– KUKA och Swisslog visar vägen

Hösten 2014 blev det klart att tyska robottillverkaren KUKA AG förvärvade specialisten på automatiska lager- och distributionslösningar, Swisslog, för motsvarande 2,6 miljarder svenska kronor. Swisslog avnoterades därmed från börsen i Schweiz och är nu ett självständigt affärsområde inom KUKA. De båda verksamheterna fortsätter att operera självständigt och med egna varumärken. Ambitionen är dock att de uppenbara synergierna inom teknologi och marknad mellan verksamheterna ska tillvaratas i en sektor där konsolideringen just nu sker i snabb takt.

 
Season’s greetings from all of us at Swisslog!
With the festive season upon us, it's more important than ever to ensure your business runs smoothly and effectively. How else would those presents get under the tree in time? That's why you can count on Swisslog to provide only the best service and support all year round.
 
Swisslog, Brodalsvägen 13, 433 38 Partille, +46 31 336 60 00, marketing.se@swisslog.com