Ser nyhetsbrevet konstigt ut i din e-postklient, klicka här.

Till hemsidan | Skicka vidare | Prenumerera | Avprenumerera
Bild: Live Nation
Livemusik på Ullevi!
Nu i Juli är det dags för två riktigt stora artister att gästa Göteborgs största scen! Den 12e kommer veteranerna i Gyllene Tider och den 20e är det dags för Robbie Williams att inta Ullevi igen efter två spektakulära konserter år 2006! Kan inte bli annat än succé!
 
Real Madrid vs. PSG
Återigen får vi njuta av fotboll i världsklass på Nya Ullevi. Förra sommaren sålde Barcelona FC vs. Machester United helt slut och nu är det Ronaldos Real mot Zlatans PSG som gäller den 27 Juli. Skynda medan det finns biljetter!
 
Göteborgskonst
Nu i sommar trängs 27 stycken konstnärer på en utställning med mycket stor variation och egentligen bara en ändå röd tråd - De är alla från vårt älskade Göteborg. Uställning heter Love Explosion - Perfekt om man vill veta mer om våra lokala talanger!
 
Hårdrock
För tionde året i rad är det Metaltown i Göteborg. Metalfestivalen, som är Sveriges bästa i klassen, stormtrivs i Göteborg och fortsätter boka stornamn. Även nya festivalen Holmens Rock tar plats på frihamnen i juli.
 
Varmt Välkomna!
Nu när semestern börjar dra igång för de flesta så blir stan knökfull med turister, vilket vi tycker är riktigt roligt! Du kanske med ska till vår fina västkustmetropol i sommar? Slå oss en signal eller skicka ett mail så hörs vi.

Sugna på Liseberg? Förutom att vara Nordens största och bästa nöjespark har de även storartister, som till exempel Sting nu den 3e Juli Hör av er eller gå in på vår hemsida för att få reda på mer om vårt fina Lisebergspaket!

Familjen Hansson/Ringholm med personal önskar er hjärtligt välkomna!

 
Boka ditt hotell hos oss
Hotel Örgryte | Danska Vägen 70 | 416 59 Göteborg | Tel 031-707 89 00 | Fax 031-707 89 99 info@hotelorgryte.se