Ser nyhetsbrevet konstigt ut i din e-postklient, klicka här.

Till hemsidan | Skicka vidare | Prenumerera | Avprenumerera
Hej allihopa!

Sommaren går fort och det är knappt jag hinner med!

Mannen lyckades i maskopi med min mor övertala mig att ta ledigt en hel vecka mitt i sommaren. Jag packade ihop mig, satte mig i bilen och så körde han iväg. Hann med både Lübeck, Berlin, Fjerritslev och Frederikshavn i ett huj. En massa trevligt blev det för oss!

På hotellet händer det mycket som vanligt. Personal som tyvärr slutar och följden blir att vi får hälsa ny personal välkomna, vilket är spännande!

I skrivande stund har vi Gothia Cup i Göteborg och staden är fylld av ungdomar från alla världens hörn. 37 200 ungdomar, 80 nationaliteter, 1 625 lag och 4 520 matcher ska spelas under denna veckan!
Nästa helg ser vi fram emot Bruce Springsteen som kommer tillbaka till Ullevi och ger två fullsatta konserter! Någon viskade om att han kommer att slå sitt gamla arenarekord på 64 312 personer båda kvällarna...

Under våren har vi spenderat många timmar på att uppdatera vår hemsida. Hittills har vi hunnit ändrat lite på utseendet på de svenska sidorna, lagt till många bilder, ändrat upplägget, m.m. Mycket är gjort och nu är det dags att ta tag i de engelska och tyska sidorna.

Tag gärna en titt och berätta för oss vad ni tycker! Är det något ni saknar? Vad är bra/mindre bra? Vad kan vi bli bättre på? Beröm och kritik, förslag och idéer är alltid välkommet!

 
Facebook...

Vi har även en Facebooksida och nu undrar jag vad ni vill se där? Vill ni ha tips på vad som händer i Göteborg? Tävlingar? Vad?

 

Maila mig gärna på lena@hotelorgryte.se och säg vad ni tycker och tänker och så hoppas jag att få se många av er i sommar!

/Mrs Boss...

P.S.
Om ni uppger koden "Mrs. Boss" när ni ringer och beställer rum i sommar så får ni 10% på våra rumspriser t.o.m. 31 augusti!

 
Boka ditt hotell hos oss
Hotel Örgryte | Danska Vägen 70 | 416 59 Göteborg | Tel 031-707 89 00 | Fax 031-707 89 99 info@hotelorgryte.se