Ser nyhetsbrevet konstigt ut i din e-postklient, klicka här.

Till hemsidan | Skicka vidare | Prenumerera | Avprenumerera
"Morsor på rymmen"

Jag är med i en "tjejklubb"!
Vi kallar oss "Morsor på rymmen" och vi träffas var tredje månad ungefär. När vi träffas så är det en eller två i gruppen som fixar någon hemlig aktivitet för de andra, ger instruktioner om var vi ska träffas, vad vi ska ha med oss och sedan är vi i deras händer. Det har medfört att vi har testat alla möjliga och omöjliga saker...

T.ex. så har vi under de senaste åren testat att klättra på klättervägg, sluka eld, göra choklad, spela biljard, göra cupcakes, bränna glassmycken, prova champagne, haft en spa-helg, haft teaterlektion, gjort acro-yoga, testat poi och en massa annat! Både spännande, urkul och framförallt så har vi gjort nya saker som vi annars inte hade provat på!

Nu på lördag ska jag lura med mig "morsorna". Har sagt till tjejerna att vi ska träffas på hotellet tidigt på lördagsmorgonen. Sedan kommer en bil och hämtar upp dem och kör till hemlig ort... De har fått en packlista på vad de behöver ta med sig och sedan åker vi iväg...

Jag vet några "morsor" som sitter hemma och undrar vad som ska hända till helgen...

 
Lena Philipsson...

Förra veckan var min man och jag på Rondo. Vi kvitterade ut våra födelsedagspresenter och hade en helkväll tillsammans - underbart!

Gillar ni Lena Ph så rekommenderar jag varmt att ni försöker hinna med att se henne innan den 15 december! Hon bjuder på sig själv, sjunger bra, är rolig, har duktiga artister med sig - vad mer kan man begära?

Å så var det riktigt mumsig mat också...
Det gillar jag!

 
Tomten kommer...

Som vanligt tar pappa på sig tomtedräkten några gånger varje jul och även i år har vi vår Adventskalender på hotellets hemsida.

Vill du ta en tjuvtitt på våra erbjudanden innan alla andra så klicka på länken här nedan!

 


Önskar er en riktigt härlig höstvecka med mycket ljus & värme!

/Mrs Boss...

P.S.
Ring till oss på 031 707 89 00 och beställ rum redan nu till januari 2013 och uppge koden "Mrs Boss" så får du helgpris även på vardagarna!

(ordinarie pris för enkel är 1.275:-/natt, helgpris & hela januari 765:-/natt)

 
Boka ditt hotell hos oss
Hotel Örgryte | Danska Vägen 70 | 416 59 Göteborg | Tel 031-707 89 00 | Fax 031-707 89 99 info@hotelorgryte.se